And the LEGO nominees are…

De marketing afdeling van de LEGO movie heeft duidelijk zijn best gedaan. Ook nu weer laten ze van zich horen, ze hebben de posters van al de oscar genomineerde films naar hun hand gezet. De posters van de Oscar genomineerden voor beste film hebben een LEGO tintje gekregen.

De films zijn: Gravity, 12 years a Slave, American Hustle, Captain Phillips, Dallas Buyers Club, Her, Nebraska, Philomena en The Wolf of Wallstreet. Welke film vind jij die de Oscar moet gaan winnen? Weet je wat, houdt die gedachte even vast en vul de poll in die we over een paar uurtjes online gaan zetten.

Wij zijn echt benieuwd wat jullie meningen zijn…in de tussentijd kunnen jullie de LEGO posters bewonderen…

bestpicturelego-philomena-full bestpicturelego-wolfofwallstreet-full bestpicturelego-gravity-full bestpicturelego-nebraska-full bestpicturelego-her-full bestpicturelego-dallasbuyersclub-full bestpicturelego-captainphillips-full bestpicturelego-12yearsaslave-full bestpicturelego-americanhustle-full