Let’s Talk: Oscars

De meningen zijn verdeeld… en dan hebben we het niet alleen over de naam van onze Vlog maar ook over de Oscars. Wie van de genomineerden zal daadwerkelijk op 2 maart het beeldje in zijn hadden hebben? Ondanks dat Leonardo DiCaprio het wel verdient omdat zijn oeuvre gewoon ontzettend goed is wil niet zeggen dat hij het krijgt voor de Wolf of Wall Street.

Peter van GGX houdt zich afzijdig van deze discussie, zijn expertises liggen niet bij films en tv-series. Wat dan wel, vraag je jezelf ongetwijfeld dan weer af? Wij weten het ook niet maar één ding is zeker, hij heeft zo zijn meningen. En onze Dani is natuurlijk niet vies van een discussie hier en een opmerking daar, dus wij laten hem zijn gang gaan en het komt altijd weer goed.

Wij zijn hoe dan ook erg nieuwsgierig naar jullie mening. Wie van de genomineerden gaan winnen? Welke film zal de beste van 2013 gaan worden? Vul de poll in en zie wat anderen er van denken…

Let the discussion start…