Game Boy als business-kaartje…

Kijk dit noemen wij nog eens een Geeky Businesscard. Zelf hebben we geen kaartjes maar we beginnen nu wel te twijfelen of we ze niet moeten gaan aanschaffen en uitdelen. Zeker weten dat we de aandacht trekken want dit kaartje is voorzien van een Game Boy uiterlijk met een speelbare versie van het spel Tetris. Kevin Bates is degene die dit 1.6 millimeter dunne kaartje heeft gemaakt en dat allemaal op een gestripte Arduino moederbordje.

Het kaartje heeft een batterij die het jou mogelijk maakt om negen uur Tetris te spelen voordat je vervanging nodig heeft. Bates heeft aangegeven dat hij het ook voor het grote publiek wilt maken maar daarvoor wilt hij eerst een Kickstarter projekt van maken.

Als je dit kaartje geeft aan potentiële klanten weten wij zeker dat je de aandacht trekt, alleen kijken ze niet meer naar jou om…