Trailer Sin City: A Dame to Kill For…

De eerste full-length trailer van het vervolg op Sin City is vrijgegeven.

Het vervolg, geregisseerd door Robert Rodriguez en bedenker Frank Miller, werd geschreven door Miller en aangepast van zijn grafische roman, A Dame to Kill For. Zoals Jessica Alba’s Nancy, die nog steeds een stripper is, maar is nu ook “een engel der wrake”. Ook creëerde Miller een nieuw personage voor deze film, Gordon-Levitt’s Johnny. Hij speelt een gokker met weinig geluk kent in het spel.

Wij hebben wel genoten van het eerste deel maar dat was vooral door het grafische stijltje. Dit deden de heren van ‘300’ nog eens dunnetjes over en toen was het effect al stukken minder. Zouden Miller en Rodriguez misschien hun eigen geluk verspelen?

We zullen het zien rond Augustus 2014, want dan komt Sin City: A Dame to Kill for, uitkomen…

20140306-225839.jpg