Geek Magazine heeft zijn eigen App…

logo

Dankzij de website Androidworld zijn wij op een app-maker gestuit. Deze app maakt het mogelijk om zelf je eigen applicatie aan te maken. Het programmaatje maakt gebruik van je Facebook pagina, het haalt namelijk daar zijn informatie vandaan. Je zou dit zelf ook kunnen uitproberen maar dan heb je wel minstens 100 likes op je Facebook pagina nodig, dit ter voorkoming dat er allemaal oefen accounts aangemaakt worden.

Ondanks dat de informatie rechtstreeks van een artikel op Androidworld komt wil dat nog niet zeggen dat het niet in de Appstore van Apple terecht kan komen. Sterker nog, dat doen de dames en heren van Chayns automatisch.

Het artikel over deze applicatie kan je hier vinden en onze app door middel van het klikken van de onderstaande icoontjes:

Google-Play-Badge Available_on_the_App_Store_(black)