Hoverboards komen er toch niet…helaas…

Het was toch te mooi om waar te zijn… het blijkt dat de mensen bij ‘Funny Or Die’ speelden met onze emoties! Ze geven wel aan dat ze ontzettend veel spijt hebben maar dat kan onze teleurstelling niet weg nemen. Want wie zou nou niet een hoverboard willen hebben?

Onlangs had ‘Funny Or Die’ samen met een groep van beroemdheden een uitgebreide grap uitgehaald en iedereen geprobeerd te overtuigen dat er hoverboards aan kwamen. Het bedrijf genaamd HUVr Tech had eindelijk de hoverboard uitgevonden en zo zou ook de belofte van Back to the Future II waargemaakt worden. Maar helaas, het was één grote leugen. De grote belofte van Back to the Future II is niet nagekomen … nog niet.

Of is dit dan weer een hoax? We moeten toch blijven hopen? Zeker is dat er een making-of video is gemaakt. Of proberen ze met deze making-of video om ons op een dwaalspoor te brengen en te zeggen dat de boards nep zijn…

Maar het is voorlopig nog geen 2015, dus wie weet!