Star Wars: The Blueprints is een boek doe je moet hebben…

Star Wars-fans, er is geen ander boek dat u wilt kopen dit jaar. Zeker als je na het zien van wat de jongens van Epic Ink voor u in petto hebben! Ze presenteren een verzameling van vrijgegeven blauwdrukken en foto’s van veel van de dingen waar je verliefd op bent geworden. Het boek heet “Star Wars: The Blueprints” en het komt met een aangepaste behuizing en een AA certificaat van echtheid.

Wij zijn al helemaal onder de indruk van dit boek en we mochten een kijkje hebben wat het boek bevatte. Stel je nu voor: honderden Star Wars blauwdrukken in één boek! Zelfs een non-Star Wars-fan zou het niet kunnen nalaten om het vakmanschap van het boek te waarderen. En voor het geval dat je goed bent met je handen, je zou zelfs in staat zijn om iets uit het boek op te bouwen!

Houdt er wel rekening mee dat er maar slechts 5.000 exemplaren worden afgedrukt en elk exemplaar met de hand wordt genummerd. Bovendien worden de eerste 125 exemplaren gesigneerd door Academy Award winnaars voor Beste Art Direction (Star Wars, 1978): art director Norman Reynolds; art director Les Dilley en Roger Christian. Uiteraard zijn deze gesigneerde exemplaren iets duurder dan de rest en gaan $ 1.000 kosten. Ongesigneerde kopieën zal gaan voor de helft op en dus maar $ 500.

Serieuze Star Wars-fans begin maar alvast te sparen, houdt je gedachten bij Epic Ink en pre-order eventueel uw Star Wars: The Blueprints nu. Het zal rond 15 september uit komen…

Star-Wars-The-Blueprints-in-Case-470x342 Jedi-Starfighter-Blueprint-e1310720435279 Millenium-Falcon-Blueprint-e1310720593970 Yodas-House-Blueprint-e1310720660204 Star-Wars-The-Blueprints-R2D2-470x230