Middeleeuwse Barbie is wat we nog missen…

barbie-armor-2

Barbie poppen hebben een waanzinnig grote kledingkast. Ze zijn voorzien van allerlei extra outfits en accessoires maar geen van hen komt met harnas. Wat als je op het slagveld Barbie nodig heb? We zouden ons flink in het hemd gezet voelen! Gelukkig, Jim Rodda helpt Barbie door middel van een Kickstartprojekt. Dankzij een 3D geprint middeleeuwse harnas die op maat gemaakt is voor de blonde heroïne.

Hij heeft al een prototype ontworpen en is van plan om het helemaal naar Barbie’s stijl aan te passen. Ja, ook zal zwaard en schild niet ontbreken. De Kickstarter zal hem in staat stellen om digitale bestanden die geldschieters dan nodig hebben om afdrukken te verdelen. We moeten toegeven, het blijkt maar weer dat Barbie alles staat.

Ben jij overtuigt? Klik dan snel op de link hier en stort geld!!

barbie-armor-1