Een nieuw Collector’s item voor de Ghostbusters liefhebbers…

In dit Ghostbusters-jaar, ja, wij durven dit jaar een Ghostbuster-jaar om te dopen komt er een re-release uit van het originele Theme-song. Alweer 30 jaar geleden kwam één van de beste sci-fi komedies uit en de wereld was daarna niet meer hetzelfde.

Het is een echte ouderwetse limited edition vinyl persing van de theme song. Het Ghostbusters-jaar belooft een mooi jaar te worden met al die nieuwe gadgets en wanna-have’s. Binnenkort zal er ook een officiële tourende kunsttentoonstelling, officiële set Lego en zelfs een nieuwe film uitkomen. Maar deze 10-inch, glow in the dark persing van de Ray Parker Jr thema-lied, zal een schaars items zijn en een geliefd collectors object gaan worden. Het is beperkt tot 1.000 (!) stuks en zal te koop zijn vanaf 19 april.

Het kopen van dit album zal zeker moeilijk zijn, met slechts 1.000 stuks. De kans dat je er eentje in Nederland zal zien is echt klein met dit soort aantallen maar als je het kunt bemachtigen dan  zal het zeker een pronkstuk in uw groeiende Ghostbusters collectie zijn.

Ebay, here we come​​…

De release bevat:

De originele single-versie
Een instrumentale versie
Een 12 “dance remix versie
En natuurlijk een Dubstep versie

.Ghostbusters-Record-Store-Day-550x550