Cowabunga! De nieuwe trailer van de Teenage Mutant Ninja Turtles is uit…

We hebben er lang op gewacht hoe de gemuteerde helden uit de Michael Bay geproduceerde Teenage Mutant Ninja Turtles film eruit zouden zien en hier is het. Deze teaser-trailer toont onze motion capture schildpadden in actie, samen met een heleboel van Megan Fox als April O’Neil.

Een volledige trailer van Michael Bay en regisseur Jonathan Liebesman’s Teenage Mutant Ninja Turtles is eindelijk uitgekomen en de film ziet eruit alsof  het eigenlijk wel eens leuk kan gaan worden. Er is nog niet genoeg materiaal om ons gek te krijgen van enthousiasme, maar het heeft potentie. Deze trailer biedt ons niet echt veel, maar de schildpadden zien er cool uit, beter dan we verwachtte! De film probeert uiteraard twee soorten fans te behagen : de fans zelf van de serie en de huidige generatie kinderen, alleen zal de tijd vertellen of ze gaan slagen of niet.

Cowabunga!