Bring down the King! Bring down the king!

joffrey_Upload

SKY TV in Nieuw-Zeeland heeft een standbeeld van Koning Joffrey gebouwd op een plein in Auckland. Waarom zou je zeggen? Nou ze geven je nu de kans om te helpen je woede te uiten en het beeld neer te halen met een simpele tweet. Dit is natuurlijk een onderdeel van een promotie voor seizoen vier. Dus het einge wat je hoeft te doen is #bringdowntheking en laat zien dat je niets meer van Joffrey pikt.
Een grote middeleeuwse lier trekt harder aan het beeld zodra een hastag #bringdowntheking verschijnt en hadden we al verteld dat het touw om Joffrey ’s nek hangt? Alle belanghebbenden moeten naar http://www.bringdowntheking.com om alle actie live via webcams te zien.

Waar wacht je nog op? Tweet aan de Koning, tweet aan de koning!!!

joff2_Upload