Recut Ghostbusters trailer…

ReclameAstra

Ze zijn druk bezig met een derde deel van de Ghostbusters, helaas zal Harold Ramis er geen deel van uit maken. Zelf hebben we de film nog maar eens bekeken en wat blijkt: Het had een oscar moeten krijgen… Serieus nu even, de film staat nog steeds zijn mannetje. De special effects zijn gedateerd maar ook dat voegt toe aan de charmes van de film. De humor is tijdloos en de film bevat oneindig veel quotes die tegenwoordig bij iedereen bekend zijn ondanks dat ze de film zelf nooit hebben gezien.

Dus laat alsjeblieft het derde deel geen re-make zijn maar een vervolg. Om toch te bewijzen dat de film de tand des tijds heeft overleefd hebben we hier een update van de trailer. brrrr…

Oh ja! Vergeet niet dat we, vanwege het 30 jarig jubileum, de mogelijkheid hebben om de film in de bioscoop te zien. Velen van ons, waaronder wijzelf, hebben nooit die kans gehad…dus pak het aan en klik op deze link

Bedankt André van Ghostbusters Dutchdivision