Sentinels vallen de X-men aan in nieuwe clip…

sentinel-attack-DOFP

De MTV Movie Awards kwamen met een compleet spervuur ​aan clips en advertenties en een van de belangrijkste was een minuten durende clip van de nieuwe X-Men film van Bryan Singer. Hierin is te zien dat Sentinels in de aanval gaan tegen de  X-Men. Zoals we nu zien is dit een fragment dat vroeg in de film te zien zal zijn en zal plaatsvinden in een mogelijke toekomst voor de mutant race.

Na zo vaak de oorspronkelijke Days of Future Past comic serie gelezen te hebben als kind, zijn we ook klaar om te genieten van het zien van een diverse groep van X-Men werken als een team, zijn wij nog steeds afgeschrikt door hoe vreemd het allemaal eruit ziet. De effecten zijn top-notch, maar deze scène lijdt aan een gebrek aan context en urgentie. Laten we hopen dat het allemaal meer impact krijgt als we de film zien als geheel.