We hebben 1000 tweets de wereld in getwitterd…

1000tweets

 

Vanmorgen, na het opstaan, moesten we nog een stukje plaatsen voor vandaag. Omdat we deze site naast ons reguliere werk doen, hebben we vaak weinig tijd om iets te plaatsen en dan plaatsen we snel een Geeky plaatje of Facebook en Twitter. Zo ook deze morgen. Maar wat ons verbaasde was dat de teller van verzonden tweets op 999 stond en daarmee zou de volgende tweet nummer 1000 zijn. Dit konden wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan…

Maar welk onderwerp geef je aan zo een mijlpaal, het kan natuurlijk niet een willekeurig onderwerp hebben. Na lang dubben melden we gewoon met deze tweet dat we er 1000 de wereld in hebben getwitterd…

Hierbij willen wij jullie, de Geeky-lezers, bedanken voor het bezoeken van onze site. We zien elke maand gestaag meer bezoekers en daar zijn wij erg blij mee. Dus bedankt voor het volgen van Geek Magazine en houd deze site niet voor jezelf maar deel het met de wereld…

 

 

 

banksy-twitter-fight1