Holy Crap…Geek Magazine.nl heeft bijna 1000 likes…

20140422-110526.jpg

We zijn nog net geen jaar bezig met onze site en we hebben dan nu bijna een virtuele mijlpaal gehaald. Duizend likes op Facebook! Natuurlijk hopen we op meer maar 1000 volgers hebben is toch wel even een dingetje.

Op dit moment zitten we op de 994 en het is een kwestie van tijd dat we de 1000 gaan halen. Wij willen dan van de gelegenheid gebruik maken om jullie lezers te bedanken… Want daar doen wij het voor, voor jullie!

Aankomend jaar zal ook een interessant jaar gaan worden met de vele superhelden films in aantocht, een nieuw Star Wars deel en diverse cons in Nederland… We gaan het allemaal behandelen en houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte…

Nederland wordt langzaam Geeky dus volgend jaar gaan we voor de 2000!

Bedankt allemaal…

Kevin