Je eigen Jabba the Hutt-paleis met de ‘Han Solo in Carbonite’-tapijt…

download (4)

Een paar weken geleden, onthulde Sideshow Collectibles  hun levensgrote beeld van Han Solo in Carbonite. Jullie kwijlde net als wij op het eerste aanblik van deze ultieme gadget maar al snel huiverden we toen we de prijs van $ 7000 zagen. Als je op zoek bent naar ongeveer hetzelfde maar dan in een iets meer redelijke prijsklasse, misschien zijn  deze tapijten van Think Geek dan meer iets voor jou. Deze Han Solo tapijten zijn er in zowel 71 “x31” voor $ 49,99, of 90.5 “x 39” voor 69,99 dollar. Ze zijn een perfecte manier om uw liefde voor de Star Wars personage te eren…

Als u niet wilt dat een bevroren Han Solo het middelpunt van uw huis wordt, maar u wilt toch uw liefde voor Star Wars elders in uw huis uiten, check dan de Han Solo in Carbonite deur sticker of onze persoonlijke favoriet: lichtknop

download (3)