Hoe werkt Captain America’s schild eigenlijk?

captain-america-shield-poster-art-hd-wallpaper-movies-photo-captain-america-hd-wallpaper

 

Ben Bowlin en gast Christian Sager nemen een kijkje in de fictieve geschiedenis Captain America’s onverwoestbare schild en proberen te achterhalen hoe het gesmeed zou zijn en hoe aerodynamisch het zou kunnen zijn. Het schild is gemaakt van Vibranium en kan hele vliegtuigen naar beneden halen of de hamer van Thor weerstaan. Al eerder hebben fans berekend dat het schild 54.000.000 dollar kost…maar dan heb je ook echt wel wat…

Of het onderwerp is popcorn of deeltjesfysica je kunt rekenen op een verklaring over hoe dingen werken en ontstaan. Het HowStuffWorks-team ontdekt en legt uit hoe de alledaagse wetenschap om ons heen werkt op het YouTube kanaal BrainStuff.