Breaking Geek News: Star Wars VII cast is bekend gemaakt…

star-wars-episode-vii-casting-announcement

Het persbericht van Star Wars VII casting is naar buiten gebracht en wij tonen jullie de volledige acteurs lijst hieronder…

Acteurs John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson en Max von Sydow zal toegevoegd worden aan de oorspronkelijke cast van de saga, Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew en Kenny Baker in deze nieuwe film .

Regisseur J.J. Abrams weet ons te vertellen dat hij blij is met de cast en dat het eindelijk rond is. Het is zowel spannend en surrealistisch om te kijken naar de originele en geliefde cast en naar deze briljante nieuwe performers. Ze zorgen ervoor dat deze wereld weer tot leven komt. Over een paar weken beginnen ze de film op te nemen en volgens Abrams gaat iedereen hun best doen om de fans trots maken.

Star Wars: Episode VII wordt geregisseerd door JJ Abrams naar een scenario van Lawrence Kasdan, Abrams en Kathleen Kennedy. John Williams keert weer terug als de componist. De film zal wereldwijd op 18 december 2015 in première gaan.