april 29

Tags

Comic Cosplay…

mini_harley_quinn_cosplayer_by_artistabe-d7apw0q

Kunstenaar Abraham Lopez heeft een reeks van geweldige cartoon stijl portretten gemaakt die gebaseerd zijn op de foto’s van echte cosplayers. Deze werden gedaan in een poging om de maand april cosplayer’s maand te maken. Dat eigenlijk geen slecht idee is! Dit is een reactie van de kunstenaar op de vraag waarom er een cosplayer’s maand moet komen. Eigenlijk vinden wij dat er meer van dit soort tekeningen gemaakt moeten worden, wat jij?

comic cosplay comic cosplay1 castle_corsetry_and_dark_helmet_cosplay_by_artistabe-d7bzttk phoenix_birds_of_play_cosplay_by_artistabe-d79p34o chrissy_lynn_catwoman_cosplay_by_artistabe-d7dy1l0 gotham_public_works_cosplay_by_artistabe-d7apx1a jillian_marie_daryl_dixon_cosplay_by_artistabe-d7bzw3j