Ontzettend gave Iron-Man kostuum…we zijn jaloers…

FFH2KOXHUHT101R.LARGE

 

Jerome Kelty was eerst fiets ontwerper maar nu werkend als professioneel juwelier heeft hij een nieuwe hobby : het namaken van rekwisieten uit films. Zoals de meeste hobbyisten, is het streven naar perfectie. Zijn nieuwste project is een levensgrote, draagbare replica van de Mk III pak uit de Iron Man trilogie. Maar dat is nog niet alles, in het pak zitten diverse onderdelen die bewegen, net zoals in de films.
Eigenlijk was het een vriend van Kelty, Greg Hatter, die aankwam met een glasvezel Iron-Man kostuum. Het  pak zag er sprekend uit als in de films, maar alleen eruit zien als de Iron Man Mk-III power suit was niet genoeg. De twee vrienden gingen op zoek naar animatronic controlemechanismen. Het masker opent, de arm kanonnen poppen uit het pak en zelfs de onderarm is voorzien van raketten.

Hoewel het project nog loopt, hebben ze alvast een making off video gemaakt en tonen hieronder twee testen van een aantal animatronic onderdelen en individuele bewegingen…

*throws money at the monitor*