Maak je collectie compleet…levensgrote Boba Fett nu te verkijgen…

fett-7

 

We hebben jullie al eerder lekker gemaakt met de Han Solo in carbonite, maar toch miste er iets. Natuurlijk is dat de bounty hunter der bounty hunters: Boba Fett. Je hoeft niet ver te zoeken want dit Boba Fett standbeeld van Sideshow Collectibles is vanaf nu te verkrijgen. Het levensgrote figuur is bijna twee meter hoog en is ongelooflijk gedetailleerd.
Fett wordt geleverd met de volgende tekst:’Authentieke replica van zijn Mandalorian harnas, met een gedetaileerde helm en een verstelbare afstandsmeter, uiterst gedetailleerd kostuum van stof en een utility belt, een oplichtend borst paneel en natuurlijk gevlochten Wookiee hoofdhuid accessoires’.
Hij heeft ook wapens en handige tools in zijn zakken. En ja, hij zou goed passen naast uw levensgrote Han Solo in Carbonite…

BTW het prijskaartje is maar $7499,- en te verkrijgen bij Sideshow Collectibles

fett-1 fett-2 fett-3 fett-4 fett-5 fett-6