Star Wars Rebels teaser…we kunnen niet wachten!

star wars rebels stormtroopers

Alvorens de belangrijkste trailer sinds tijden wordt onthuld morgen, hebben we eerst een teaser voor de aankomende Star Wars Rebels animatie serie. De serie zal voorzien zijn van stemacteurs als Freddie Prince Jr als Kanan Jarrus, Tiya Sircar als Sabine Wren, Billy Dee Williams als Lando Calrissian, Steve Blum als Zeb Orrelios , Taylor Gray als Ezra Bridger, Vanessa Marshall als Hera Syndulla en David Oyelowo.

Star Wars Rebels ligt tussen Episodes III en IV, maar dichter bij IV. In een tijd waarin het Rijk vrij goed is ingeburgerd en van plan is om uit te breiden naar de Outer Rim gebieden en de basis wordt voor het begin van de Opstand.

Star Wars Rebels zal in de herfst van 2014 in première gaan met een uur durende special op de Disney Channel en vervolgens als een regelmatige reeks op Disney XD kanalen over de hele wereld verschijnen. Dit zal een zeker een goede tussendoortje zijn voor de real deal in 2015!

En ook nog een Wondercon exclusieve clip…