De Batman prequel serie, Gotham, heeft een trailer…

Gotham-TV-Show-Fox-Logo

 

Hier is het dan de eerste blik op Gotham, de nieuwe Batman prequel tv-serie. Hier is de volle twee minuten durende trailer. Waarin we een glimp opvangen van de Jonge Riddler, Catwoman, Penguin … en natuurlijk de jonge Batman.

Eerste gedachten zijn positief en ziet er best leuk uit. De beste gedeelten zijn juist de edgy drama gedeelten wat natuurlijk  niet verrassend is, Harvey Bullock leert Jim Gordon de kneepjes van het vak…wat niet helemaal klopt.  Het zinspeelt op een politieke verhaallijn waarbij Gotham City uit elkaar dreigt te vallen en diverse mensen hengelen naar de macht. Wat ons wel stoorde waren de delen, althans in de trailer, waar je gelijk al een glimp van de verschillende Bat-personages ziet toen ze jong en schattig waren. Waaronder Catwoman, gelijk al in het uniform en Poison Ivy…

Maar we gaan het een kans geven en hopen dat dit beter zal gaan worden dan SHIELD…fingers crossed…