Maak je eigen lightsaber met een 3D printer…

Lightsaber 3d

We gaan nog even door met de #Starwarsday ‘May the 4th’, want er zijn op die dag heel wat Star Wars gerelateerde nieuwtjes naar boven gekomen en die willen we met jullie delen. Waaronder het nieuws dat het nu mogelijk is om je eigen lightsaber te printen via een 3D printer. Tuurlijk, het is misschien niet helemaal hetzelfde als het hebben van een echt gloeiend zwaard, maar deze lightsaber zal ontzettend cool en indrukwekkend hangen aan je riem. Redditor Passim maakte een 3D gedrukte versie van het welbekende en  iconische wapen en nu kan jij ook je eigen versie maken, daarvoor is alleen het downloaden van de bestanden via Youmagine nodig.

Er is ook een complexere versie mogelijk genaamd The Wookie Scalper , want alle zwaarden moeten een naam hebben. Deze versie heeft wat meer onderdeeltjes die samengevoegd moeten worden en hoe dat gaat kan je zien in het filmpje hieronder..

http://youtu.be/mioUHupkJow