Hellboy viert zijn verjaardag…

 

 

 

johnaslarona-copy

Wij kunnen het niet helpen, maar wij kunnen ontzettend genieten van Mike Mignola’s Hellboy, de schattige maar eigenwijze maar goedbedoelende demon. Veel weten wij niet echt van comics maar Hellboy viel ons altijd al op door zijn aparte tekenstijl…

 

Zoals meerdere van onze iconen zoals Batman en de Ghostbusters die dit jaar hun jubileum vieren, zo ook Hellboy. Dit jaar is hij 20 jaar geworden en omdat te vieren hebben honderden kunstenaars hun eerbetoon betaald aan de grote rode kerel.

 

Vorige week werd de Hellboy 20ste verjaardag- artviering gehouden in LA en hier is een voorproefje van wat de hedendaagse talentvolle kunstenaars hebben gecreëerd.

augiepagan_hellboy-copy blainhefner-copy ericlacombe-copy godmachine-copy grisgrimly-copy hellboy-hcg jasonchalker-copy  juancarlosruiz-copy kaz_oomori_hellboy_art_poster mattferguson-copy mitchspacesickansara-copy orlandoarocena-copy paulshippervariant rafatoro-copy robot_soda_hell_boy_006-copy tching-hellboy20thanniv-engravingmockup-copy