De mens achter het masker van de Star Wars-extra’s ..Elstree 1976

elstree-1976

Je kan het niet ontkennen dat Star Wars een fenomeen is die vele miljoenen mensen raakt.
Dat is waarschijnlijk ook de reden wat deze nieuwe documentaire film genaamd Elstree 1976 is zo interessant maakt. We weten hoe we een deel van de Star Wars-universum invloed heeft gehad op de sterren van de films. Maar hoe zit het met de mensen die achter de maskers werkten of wat is er gebeurt met de Imperial officier die drukte op de knop en daarmee Alderaan liet ontploffen?
Afgezien van de mensen zoals Jeremy Bullock (Boba Fett) of David Prowse (Darth Vader), weten we niet veel over deze acteurs. Elstree 1976 kan dat gaan veranderen want er is een Kickstarter project die probeert geld in te zamelen om de film af te maken en te verspreiden.

En wij denken dat onze doelgroep zeer geïnteresseerd is in zo een documentaire…toch?

Trailer kan je vinden op de webpage:

http://kck.st/1jcBjv7