Who do you gonna call? Ghostblasters…ehm Ghoststoppers…ehm…

ghostbusters-outtakes-reveals-alternate-movie-titles

Een video met enkele outtakes uit de commercial gebruikt in Ghostbusters heeft zijn weg gevonden online en onthult een aantal alternatieve titels voor de film. Het lijkt erop dat ze, al vroeg in de productie, nog geen officiële titel hadden. Ze schoten de verschillende versies van de commercial met eventuele namen als mogelijke titels. Die alternatieve titels die opgenomen werden zijn Ghostblasters en Ghoststoppers. Wij waren niet echt op de hoogte dat deze andere titels als alternatief zouden zijn, totdat wij deze video zagen. Ghostbusters was zeker de juiste titel, het is moeilijk om een Ghostblaster film voor te stellen…

Ghostbusters wordt 30 jaar oud dit jaar en het is nog steeds een van onze favoriete films ooit… We hebben als vergelijking, ook nog de originele commercial toegevoegd…

En vergeet niet om de kans te pakken om de twee Ghostbusters films in de bioscoop te zien op 16 juni!