Transformeer je trappenhuis tot een glijbaan met de SlideRider…

s1

Waarom is niemand er eerder op gekomen? We hebben als kind altijd al de trap als glijbaan gebruikt maar dit was toen de enige manier om naar beneden te komen zonder te vallen…maar een echte glijbaan? Momenteel is er een prototype dat eruit ziet alsof het veel plezier kan brengen voor onze kinderen en als de kinderen naar bed zijn ook voor volwassenen als het ding sterk genoeg is. In principe draai je met de SlideRider, want zo heet deze creatie, in één handomdraai een trap in een reuzenglijbaan. Er zijn bumpers voor de eigenzinnige kinderen er is een kleine pen aan het eind met een extra bumper om je tot stilstand te brengen. Het kan allemaal makkelijk worden ingeklapt en is makkelijk op te slaan…

We zien nu geen reden meer om lopend van de trap af te komen, jij?

s s2