Bruiloft voor Geeks en Geekettes…

geek wedding

 

Mogen wij jullie voorstellen aan Kristin en Zachary. Ze zijn het geekiest paar die wij sinds tijden hebben gezien. Ze houden niet alleen van elkaar maar ook van alles wat geeky is. Het is daarom is het niet raar dat ze besloten hebben om een geekiest bruiloft ooit te geven.

Hoe geeky? Wat dacht je van Nintendo cartridge als uitnodigingen. Doctor Who en Mass Effect schoenen. Een Star Wars gastenboek. Een Lego taart. Butterbeer. Een Xbox achievement voor de eerste kus. En nog veel meer…

Normaal zouden we het bij Geek Magazine het nooit hebben gehad over bruiloften maar jullie snappen nu wel dat dit even met jullie gedeeld moet worden…

geek wedding 5 geek wedding 4 geek wedding 3 geek wedding 2 geek wedding 1download (7)Geekgeek 2geek 3geek 5geek 7geek 6