Altijd handige ‘Ghostbusters’-feitjes

ghostbusters-30th-anniversary-banner

 

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat 30 jaar geleden de eerste Ghostbusters film in première ging. Al dertig jaar…ja dat is zeker een lange tijd…zijn wij fervent fan van de franchise. Ook al was je geen liefhebber van de spokenjagers, iedereen kent wel de vele quotes die de films hebben voortgebracht…

Maar de franchise komt nu vaker ten sprake dan ooit te voren. Vanwege het overlijden van Harold Ramis, één van de drie Ghostbusters, maar ook vanwege een vermeend derde deel waar de overgebleven Ghostbusters het stokje overdragen aan een nieuwe generatie. Zelfs Bill Murray zou toch wel weer aan het projekt mee willen werken ondanks dat hij al meerdere malen geweigerd heeft om mee te doen. Hoogstwaarschijnlijk heeft het met het overlijden van Ramis te maken…

Hoe dan ook, mocht de film er komen dan moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn op de geschiedenis van de franchise. Hieronder hebben een mooie samenvatting met leuke feitjes van de twee films…

Of  je wil alsnog de twee films een keer in de bioscoop zien dan kan je nog altijd met ons mee naar de speciale vertoning in Klazienaveen voor maar €10,- per persoon!

ZMi8Zzs