Welk onbekend dier heeft nu de mensenhaai op het menu staan?

lxkrcojnpto0lorbrihw

Wetenschappers waren verbijsterd en stonden voor een raadsel nadat ze een gezonde 9-meter grote witte haai hadden getagt en een paar maanden vonden ze het tracking device terug op het strand… De haai zelf was in geen velden te zien of te bekennen, maar dat was niet wat de wetenschappers versteld doen staan. Ze controleerden de gegevens van het apparaatje en wat bleek: De Witte haai was zelf prooi geworden. Maar welk schepsel kon zich voeden op zo een wild beest?

Voor we het wisten was er een mysterie geboren. Welk dier was zo groot dat ie een 9-meter carnivoor kon aanvallen en opeten? Gelijk werden oude monsters uit de oude doos gehaald als de Kraken, Godzilla of zelfs een hondsdolle walvis… zelfs is er een documentaire gemaakt door het Smithsonian Channel genaamd ‘Hunt for the Super Predator’.

Het was pas na verdere onderzoek van de grotere migrerende witte haaien die in het gebied waar de 9-voeter werd gedood waren, pas toen konden ze eindelijk de identiteit van de mysterieuze moordenaar identificeren.

Volgens de onderzoekers die de raadselachtige zaak onderzocht, was het een “kolossale kannibaal grote witte haai.”

Het is logisch: Het enige dat redelijkerwijs een haai kon eten is een haai, maar dan blijkbaar ietsje groter… Hoe groter de haai, hoe groter honger. De documentaire laat zien hoe kleine haaien onmiddellijk de omgeving verlaten zodra een gigantische versie in de buurt is…

Nou, dat waren de krakens, Godzilla’s en de geheime onderwater ruimtewezens weer voor dit jaar…