Voor het juiste bedrag en George R.R. Martin vermoordt je!

CS 67 26th October 2010

Waarschijnlijk is niemand er door verrast omdat onze George in principe iedereen doodt in zijn boeken. Maar vrees niet, deze keer is het voor een goed doel namelijk voor twee organisaties, de Wild Spirit Wolf Sanctuary en The Food Depot. Als je genoeg doneert, zal Martin  je in een van zijn boeken laten figuren en aansluitend moet je het bekomen met de dood…en je zal natuurlijk sterven op een ongelooflijk gruwelijke wijze.

Voor $ 20.000, zal Martin een personage naar je vernoemen in zijn aanstaande boek. Je kunt kiezen wat je personage doet, en, misschien wel het beste van alles, kiezen hoe je karakter de dood ingejaagd wordt…

Voor $ 7500, krijg je één van George’s schipperspetten opgestuurd…

Maar zelfs als je niet zo heel veel munten te besteden hebt, kan je nog steeds kans maken op een mooie prijs: alle donoren maken een kans op een vlucht naar Santa Fe om een ​​dagje te touren rond de Wild Spirit Wolf Sanctuary samen met Martin zelf.

De onderstaande video geeft meer informatie over de wedstrijd en het werk dat wordt gedaan bij Wild Spirit Wolf Sanctuary…

Meer informatie over de wedstrijd zelf en hoe je kan doneren klik dan hier