Cosplay hoeft niet lastig te zijn…The Last of Us…

20140612-134829-49709234.jpg

Wij hebben geen PlayStation dus hebben daarom nooit het spel ‘The Last of Us’ kunnen spelen. Maar de beelden die we gezien hebben zagen er verbluffend uit en de recensies waren ook zeer enthousiast…dus het is niet zo gek dat deze nieuwe franchise is omarmt in de Geek…
Vooral het idee dat een echt bestaande natuurlijke schimmel ons mensen kunnen veranderen naar zombies was geniaal…
Hierboven zien we een vader met dochter die verkleed zijn als Joel en Ellie uit de game. Ze zien er fantastisch uit en het hoeft soms helemaal niet moeilijk te zijn om een toffe cosplay outfit te maken…
Alleen je dochter zo gek krijgen om met jouw hobby mee te doen…

Btw de tattoo op de arm van de vader laat al zien dat hij ook Star Wars wel leuk vindt…