Fan-made Star Trek film ziet er goed uit…

20140612-132532-48332769.jpg

Vele Fan-made Star Trek projecten staan op YouTube en diverse Star Trek sites… Maar Robert Burnett is niet zomaar een fan, hij is ook de regisseur van de geliefde romantische Star Trek komedie, Free Enterprise…
Maar nu richt hij zijn talenten op een eigen film die het verhaal verteld van de eerste oorlog tussen de Klingons en de Federatie.

Gesitueerd na de tv-serie Enterprise en voor de Original Series, zal deze film een 90-minuten durende verslag zijn over de ‘The Four Years War “, zoals het werd vermeld in de TOS aflevering ‘Whom Gods Destroy’.
De video hierboven is een trailer van de prequel ‘Prelude to Axanar’, die reeds is afgerond en zal zijn debuut maken op de aankomende San Diego Comic-Con. Daarmee hopen de makers op voldoende investeerders te vinden voor de financiering van de Axanar film…

Deze trailer ziet er geweldig uit, en Burnett is een über-Trek fan die niet alleen houdt van de franchise, maar ook genoeg geeft om de serie om trouw te blijven aan de canon…

Dat hij ook de visuele look van de schepen en wapens overneemt van J.J. Abrams versie vinden wij een goede set en daarmee krijgt het ook een moderne feeling… Ook leuk dat oude Star Trek acteurs mee willen spelen in deze fan-made film, grappig is dat oude Klingons vertolkers nu in de huid kruipen van Starfleet officieren…zelfs een Battlestar Galactica officier is nu een Klingon…