Breng je innerlijke Han Solo naar boven met Avonos Kostuums…

esb-han-master-1

Cosplayer en Star Wars fans kunnen eindelijk Han Solo’s outfit pre-orderen. Dit epische ensemble  droeg hij tijdens zijn tragische reis naar Cloud City op Bespin, waar hij zijn oude vriend Lando Calrissian ging bezoeken…

Deze officiële “Star Wars” replica kostuum komt uit de hoogstaande kostuum ontwikkelaars Anovos.
De Han Solo’s “Bespin” replica ensemble van “Star Wars: The Empire Strikes Back” bestaat uit Han’s jas, shirt, broek en riem… Je kan het nu vooraf bestellen voor maar $960,-. Natuurlijk zit er een addertje onder het gras, want het kan uitsluitend door Noord-Amerikaanse klanten besteld worden. Ook gaat de prijs omhoog wanneer er meerdere outfits besteld zijn…Ze begonnen met de $900,- versie en die is al uitverkocht.

Anovos gaat wel bestellingen verschepen naar andere landen, maar de internationale bestel informatie is nog niet beschikbaar…

BTW, $960,- komt maar op €710,-…dus…

esb-solo-pic-portrait-master-rig1_grande esb-solo-pic-portrait-master-rig2_grande esb-han-master-10a_grande