New Orleans versie op de Game of Thrones Theme…

Screen-Shot-2014-06-12-at-2.51.36-PM-e1402599178265

Het is alweer afgelopen…Het vierde seizoen is geëindigd met een knaller. Zo hebben ze ons dat verteld, want op het moment van schrijven hebben wij nog niet de kans gezien om de aflevering te aanschouwen…Helaas moeten we weer een ruim jaar wachten voor het nieuwe seizoen…

Terwijl wij net als jullie eigenlijk elke dag een Game of Thrones nodig hebben… Alhoewel  we een aflevering per dag niet kunnen realiseren is er altijd wel iets op het internet dat betrekking heeft op onze favoriete fantasy tv-show.
Deze versie Game of Thrones themesong, uitgevoerd in de legendarische BB King’s Blues Club is totaal iets anders en daar moet je zeker even naar luisteren.

Oh, en ja, de club is in New York, maar de muziek straalt zeker New Orleans uit…En ja, er is ook een BB King’s Blues Club in New Orleans…