[Prijsvraag] TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION

filmposter

De Transformers zijn terug! Waren ze dan weg, vraag jij jezelf af…Ja, want de mensen werden een beetje moe van die grote robotten en verjaagde ze van de Aarde… Wat geen goede zet is van de mensheid want al snel hebben we ze nodig om een groot gevaar tegen te gaan…

TRANSFORMERS: AGE OF EXTINCTION is de vierde film van de Transformers blockbuster franchise van regisseur Michael Bay. Met o.a. Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Li Bingbing, Kelsey Grammer, Sophia Myles, T.J. Miller,  Nicola Peltz, Jack Reynor en Titus Welliver.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures mooie Transformers prijzen weggeven… Wat dacht je van een ontzettende coole en handige Transformers Muis, een  Speaker waar Bumblebee jaloers op is of  is de iPad toetsenbord iets waar jij je oog op hebt laten vallen? Of ga je ook nog kans maken op hele leuke sleutelhangers?

Je maakt kans op één van deze prijzen als je de volgende vraag goed beantwoordt… 

Megatron is de leider van de Decepticons, maar wie is zijn rechterhand?

 Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

Mouse_White_V1 speakers TF4-MINI-BLUETOOTH-KEYBOARD-PACKAGING-POS

TRANSFORMERS : AGE OF EXTINCTION draait vanaf 3 juli in de bioscoop, in 3D en IMAX 3D.

www.transformers-defilm.nl

www.facebook.com/TransformersFilmNL

© 2014 PARAMOUNT PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED.

HASBRO, TRANSFORMERS and all related characters are trademarks of Hasbro. © 2014 Hasbro. All rights reserved.