Game of Thrones voetbal tenues…het andere spel om de troon…

wk2014

Het zou kunnen dat je iets gehoord hebt over een soort van voetbal evenement deze week… Het Wereldkampioenschap voetbal is inderdaad aan de gang in Brazilië… Op zich niet echt geeky, afgezien dat wij wel fanatieke volgers zijn van dit soort evenementen… Toch een beetje chauvinistisch, we geven het toe…

Maar als je het WK mixt met Game of Thrones dan heb je zeker onze aandacht te pakken. Want wat dacht je van deze voetbal tenues? Nerea Palacios heeft zich weten te inspireren om deze Nike-stijl voetbal uniformen te ontwerpen voor de verschillende huizen van Westeros uit de HBO Game of Thrones serie…

In de Game of Thrones, win je of  je verliest … Hoe dan ook, Palacios zal blijkbaar meer Westerosi Huis tenues ontwerpen dus houdt zijn site in de gaten…

wk2014 l wk 2014 m wk2014 ta wk2014 tu wk2014 bo wk2014 b wk2014 nw wk2014 st wk2014 t