Mooi overzicht van de aantal bezoekers per Comic-Con…

Bq5dsopCUAAhjZz

Over 21 dagen gaat de grootste Con ter wereld beginnen, althans voor ons Geeks. San Diego Comic-con is misschien wel de belangrijkste Comic Conventie van alle cons. Alhoewel de Comics zelf op de achtergrond zijn verdwenen en het meer draait om films, acteurs en cosplay , blijft het een mekka voor alle Geeks en Nerds…

Hierboven hebben we een infografiek waarin het aantal bezoekers per Con wordt vertoond. New York is gelijk aan dat van San Diego maar dat is hoogstwaarschijnlijk omdat ze zich beiden aan de verschillende uiteinden van Amerika bevinden…

Jim Zub is de maker van deze grafiek…Spijtig genoeg heeft hij onze Hollandse Comic-Con Imagicon niet meegenomen. Volgend jaar 2 maart zal er weer een nieuwe editie zijn van Imagicon!