Eindelijk een Game of Thrones trouwerij waar geen doden vielen…

Game-of-Thrones-Wedding-Group-3

Blinkbox movies hield een competitie waar je een compleet verzorgde trouwerij kon winnen en niet zo maar een trouwerij…Ter ere van het vierde seizoen van Game of Thrones kon je dus een trouwerij winnen in stijl van de populaire HBO serie…

De winnaars Darren Prew en Kerry Ford konden dus hun ja-woord geven als Jon Snow en Daenerys Targaryen (spoiler?)… Niet alleen de bruid en bruidegom kwamen in stijl maar ook de rest van de familie… 50 lange uren werd de familie onderhanden genomen door een professionele film en make-up crew… Iedereen kwam als een karakter uit de tv-serie zoals de getuigen die de ringen vast hielden als een White Walker, ook Khal Drogo was van de partij… De ouders kwamen als Catelyn Stark en Cersie Lannister en de vader van de bruid als Hodor…

George R.R. Martin was niet van de partij, was waarschijnlijk maar goed ook want ons vermoeden zou zijn dat niet iedereen levend van het feest terug zou komen…

BrjgR29IAAAPkQuGame-of-Thrones-Wedding-register Game-of-Thrones-Wedding-Cake-Cut