Elvis Presley muziek clip zonder muziek…apart maar leuk!

hqdefault (3)

Elvis is the King! Hij is uitgeroepen als dé artiest van de vorige eeuw en terecht want terwijl artiesten tegenwoordig moeite hebben om live te zingen en oortjes nodig hebben om een show te geven, deed deze jongen het avond na avond in Las Vegas voor uitverkochte zalen. Ooit was ie jong en onervaren…ja, ook dun en niet zo vet als in zijn latere leven…Maar toen hij jong was leverde hij een revolutie in de muziek wereld waarvan wij nog steeds de gevolgen zien…Zonder Elvis, geen Michael Jackson of Beatles…

Maar ondanks dat hij de terechte King is mogen we natuurlijk wel lol hebben… Want zelfs de King ziet er opmerkelijk uit als je de muziek weglaat bij zijn muziekclip… Je vervangt de muziek met een valse gitaar en wat voetgeluiden en dan ziet zijn wereldse presentatie er toch erg grappig uit…

Mario Wienerroither is het creatieve brein die het geniale idee toegepast heeft op deze muziekclip als die van Queen, Prodigy en Mick Jagger met David Bowie…

Het origineel:

Nog wat meer werk van Mario Wienerroither vooral die van Queen is erg grappig!