Vergeet Transformers 4 en kijk met veel plezier naar deze stop motion versie…

transformers-stop-motion

Wij moeten de film nog in de bioscoop zien maar voordat wij een mening kunnen vormen over de laatste Michael Bay film, hebben we hier een stop motion film die best indrukwekkend genoemd mag worden. Youtuber Harris Loureiro moet wel heel veel geduld hebben om dit filmpje in elkaar te zetten… Je ziet Optimus Prime in gevecht met het Decipticons’ alternatief op de Dinobots, de Constructicons… Het grote gevaar van de Constructicons is dat ze samen één grote robot kunnen vormen en dan wel een gevaar voor Optimus blijken te zijn… Wat het ook eenleuke video maakt is dat Loureiro gebruik maakt van de originele laser-geluiden uit de tekenfilm van de jaren ’80…

Voor zover zeggen wij: Michael Bay, eat your heart out…