Geek Magazine bestaat één jaar!

 

achievement_original

Twee jaar geleden schreef ik items en artikeltjes voor de website TeamHWW van de Gamekings, maar helaas na een jaar stopte deze site en ik kon niet verder. Toch borrelde er zoveel geekyness in mij naar boven maar kon ik het niet echt in mijn omgeving kwijt…Dus begon ik maar een site voor mijzelf, een site waar ik mijn passie kan delen met gelijkgestemden. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

We zijn nu toch een jaar verder en onze site wordt groter en groter…Van enkele bezoeken op de site in een week naar honderden per dag…We worden makkelijk gevonden op Google en andere grote internationale Geeky sites volgen ons nu ook via twitter en facebook…

Als ik nu terug kijk dan zie ik dat we pas om de hoek komen kijken en hopelijk nog een mooie toekomst tegemoet gaan. We hebben al ruim 963 berichten geplaatst, 1350 volgers op Facebook en 1220 op twitter

Dit heb ik niet zonder de mensen om mij heen kunnen doen en daarom wil ik deze vrienden bedanken voor de steun en hulp:

allereerst natuurlijk mijn vriendin Tini, die altijd maar weer geduld en begrip toont als ik weer ‘belangrijke’ nieuwtjes moet delen en alle items controleert op de vele taalfouten…

Dan Rienke en Universal Pictures die vanaf het begin mij de mogelijkheid hebben gegeven om mooie filmprijzen weg te geven…en deze keer weer met Hercules!

Natuurlijk ook Dani en Peter, mijn Let’s Talk buddies waarvan we weer nieuwe afleveringen gaan schieten…Let’s Talk 2.0

De dames en heren van Ghostbusters Dutch Garrison, de start van een Cosplay uitdaging!

Heidi van Imagicon die ons gevonden heeft en een samenwerking aan wilt gaan…

Gitte van Vaagmagazine die ik als springplank mocht gebruiken…figuurlijk dan!

Ook krijgen we een extra columnist in de vorm van @Gussemke en wensen hem alvast veel succes toe…we zijn benieuwd!

Maar vooral jullie lezers en volgers van onze site! Hulde!

Graag wil ik jullie vragen om ons te blijven volgen en te delen want wie weet wat de toekomst gaat brengen…

Hoe dan ook: Hartstikke bedankt en op naar verjaardag nummer twee!

 

Nog even een paar cijfertjes na één jaar:

1322 tweets de lucht in getweet…

941 artikelen gepost…

21234 pagina’s bekeken door bezoekers…

80 bekijken de site per dag gemiddeld…

4 filmpjes Let’s Talk

333 pageviews de meest populaire item van het jaar

1 officiële waarschuwing voor het delen van cosplay foto’s

dus…waar halen wij al die tijd vandaan?