en we hebben nu ook een nieuwe Captain America…

falcon_captain_america

We zijn nog niet over de schok heen dat Thor voortaan als een meisje verder gaat, en nu komt Marvel met nog een aankondiging…Captain America is nu een zwarte man, voorheen Falcon, Sam Wilson… De originele Captain America, Steve Rogers is nu een 90-jarige oude man die zijn superkrachten heeft verloren…

De schok van Thor was niet zo groot als deze aankondiging… Niet omdat het gaat om een donkere Captain America maar meer dat juist Sam Wilson de eer krijgt om Steve Rogers te vervangen…We vonden Falcon niet zo een interessant karakter en we hebben het nog niet verwerkt of we zien ineens een nieuwe Avengers Now poster met de ‘nieuwe’ leden… De Winter Soldier? Een witte Iron Man? Jeez, Marvel…verandering van spijs doet eten, maar we hadden niet echt honger…

falcon_captain_america1 avengers-now