Jibo, je eigen huisrobot…eerste stap naar een Robot overheersing is dichter bij…

jibo-3-730x523

 

Natuurlijk zien ze er schattig uit, maar trap niet in deze truc! Jibo is een een kickstarter project op IndieGoGo en met nog 30 dagen te gaan hebben ze al 355% van de minimale investering binnen. Wij kunnen niet ontkennen dit Jibo er fantastisch uit ziet…maar ja, zo begint het… je neemt ze met goed intenties in huis en voor je het weet nemen ze contact op Skynet en wij zijn ineens de slaafjes…

Jibo is een robot die straks voor $400 te koop is, in onze ogen is dat een koopje…daarom is het niet raar dat de 50 aangebode robotten voor maar $90,- als zoet broodjes geclaimed werden…

De installatie instructies zijn al gepubliceerd… Jibo kan je met wifi verbinden, Jibo zal je familie herkennen via gezichtsherkenning en stemherkenning, zal ook van alles aanleren…Er zal ook een iOS app als Android app komen oim met Jibo in contact te komen via je mobiel…

De vrouw uit de video is Dr Cynthia Breazeal, ze is een MIT professor en ook nog eens founder van Jibo Inc…

Is dit het begin van het eind? Hoe dan ook, wij willen er eentje en zal het Gizmo als naam geven…