Johnnie & Todd’s Den filmen Cosplayers van Londen’s Comic-con…

hqdefault (4)

Nog een paar dagen en dan gaat de enige echte Comic-Con uit San Diego van start… 24 juli is de datum dat iedere Nerd en Geek in zijn agenda heeft gezet… Op deze beurs worden de meeste nieuwtjes en vooruitblikken getoond… Vorig jaar presenteerde DC comics dat er een Batman vs Superman film aan zit te komen, de eerste teaser van Avengers 2 werd getoond en de aankondiging van the Guardians of the Galaxy kwam van deze beurs af…

Natuurlijk is dit ook het mekka van alle cosplayers onder ons, maar San Diego is voor vele toch iets te hoog gegrepen, zo ook voor ons… dat we hier in Europa niet onder doen voor de Amerikanen laten Johnnie & Todd’s Den zien…

Zij waren op de Londen’s Comic-con en filmden daar de mooie cosplayers…Onze favoriet is gelijk de kleine Nightcrawler…het begint in ieder geval goed…