Steven Spielberg reageert op de beschuldigingen…

speilberg-2-600x426

Je leeft waarschijnlijk onder een steen als je dit nieuws gemist hebt…Steven Spielberg werd de slechtste mens ooit genoemd na het zien van een foto waarop hij glimlachend voor een dode dinosaurus zit…

De foto ging als een lopend vuurtje over het internet en de activisten tegen het jagen op dieren stonden op hun achterste poten…Hier zou iets tegen gedaan moeten worden, Steven Spielberg moest gestraft worden! Daar waren wij het ook mee eens, want hoe kan je nu een dinosaurus doden als deze al uitgestorven is…

Meneer Spielberg geeft eindelijk een reactie op alle beschuldigingen…

“(chuckling) …you all need to calm down, ok. You all think I’m some sort of a monster? Is that it? Well I’m going to clear this all up right here and tell you that the real monsters are them; the unnatural creatures of this world that don’t belong in it anymore. Some people might not know this, but when we created the movie Jurassic Park, we actually did bring dinosaurs back to life at the studio. We had an over population of Triceratops, and since I love hunting, I had to put some of them down myself. It was a necessity since we only had one Tyrannosaurus Rex. She couldn’t compensate eating ALL the extras! I’m not talking about the background actors, mind you (winks). Listen, my family has a lineage of great hunters.” (foto bovenaan het artikel)

Maar daar bleef het niet bij want Spielberg is namelijk ook verantwoordelijk voor het doden van een éénhoorn en Pollie…

spielberg-5 spielberg-3

Ook hier heeft meneer Spielberg een duidelijke verklaring klaar:

“Dinosaurs and all these other creatures are supposed to be extinct or aren’t supposed to exist, and I’m here to help keep it that way. The Jurassic Park series is supposed to teach you that humanity triumphs in the end, and that’s what I’m helping to accomplish, ok? Did I kill a Unicorn? Hell yeah, I did. They’re not supposed to exist. Did I kill a giant parrot in London? You’re damned right I did. Balance to the natural order needs to be restored. I’m coming for you next, Bigfoot! This interview is over (pushes microphone away).”

Deze man is ziek, hoe kan hij schaamteloos een eenhoorn doden? Weet je wat een eenhoorn is? Het is een van de meest majestueuze wezens ooit  en Spielberg heeft het net doodgeschoten, zonder er over na te denken…