Lightsaber technieken die je zeker niet terug ziet in Episode VII…

lightsaber-techniques-1097178-TwoByOne

 

In de originele trilogie waren de gevechten met lightsaber tactisch en voorzichtig…In de prequels waren het bijna acrobatische kunst stukjes die je in de latere versies niet meer terug ziet. Natuurlijk hebben wij van Geek Magazine.nl een voorkeur voor de oudere Trilogie, waarschijnlijk komt dat door onze leeftijd….want wij wensen nog steeds dat de eerste drie delen nooit waren uitgekomen…

Door Imgur gebruiker CaitlynPetersen kijken we ineens anders naar de lightsaber duels…Luke en de andere Jedi’s konden blijkbaar wat meer gebruik maken van hun kinetische Force krachten…Niet overtuigd? Dan zal deze technieken hieronder je zeker overtuigen…

Q517Z00 owkTQhz 3BsSgzW uQk2k9k vTwJWms K8uKw1Q s5uB7FK iWf6XP8

Natuurlijk zijn de Sith nog bloeddorstiger…maar vooral zijn ze dol op bliksemschichten…

izQt9s1 Dees1ZT RukwSsZ x27GHFM