SDCC: Holy Batfleck, Batman is nog steeds bedroefd…

ben_affleck_batman

Ter gelegenheid van Batman’s 75ste verjaardag heeft DC Comics een stand met alle film props en alle Batman kostuums… En als we zeggen ALLE kostuums dan bedoelen wij ook alle kostuums, dus ook van de aankomende Superman vs Batman film van regisseur Zac Snyder…

Ondanks dat wij geen vertrouwen hebben in de casting van de film, ziet het pak van de Dark Knight er goed uit. Het heeft iets weg van de Frank Miller Batman en Frank Miller is verantwoordelijk voor het beste Batman verhaal ooit geschreven… Zelfs in de Nolan-films zie je Frank Millers verhaal terug komen…

Nadat het internet net bekomen is van dit unieke stukje Superman vs Batman inkijkje, twitterde Zac Snyder deze (bovenaan) foto van Ben Affleck…en zo te zien heeft Batman nog steeds heel veel zorgen en reden tot nadenken…

Wat vinden jullie van dit pak? Is het beter dan die van Christopher Nolan’s Batman?

bat-cowl bat-cowl-2 bat-cowl-3 7607121024_b1e5f26d46_z zack-snyder-revealed-a-frank-miller-esque-ben-L-EzB_eV