[Prijsvraag] Maak kans op mooie Sex Tape prijzen…

image007

 

Vroeger hadden Jay (Jason Segel) en Annie (Cameron Diaz) een spannend seksleven, maar tien jaar (en twee kinderen) later is de passie en romantiek in hun relatie ver te zoeken. Ze besluiten – want waarom ook niet ? – om zichzelf te filmen terwijl ze drie uur lang alle standjes uitproberen uit het boek The Joy of Sex. Het leek een goed idee totdat ze erachter komen dat hun wel erg persoonlijke video per ongeluk naar andere mensen is verstuurd. Nu hun reputatie op het spel staat, moeten ze zien te voorkomen dat de video online verschijnt, wat leidt tot een onvergetelijke avond met bizarre gebeurtenissen.

Wij van Geek Magazine mogen van Universal Pictures ontzettend coole en handige Sex Tape iPad hoezen weggeven daarnaast kan je ook kans maken op Sex Tape USB-sticks waar je beter je filmpjes op kan zetten dan in de cloud…

Natuurlijk dien je daar wel wat voor te doen. Wil je in aanmerking komen voor deze prijs, beantwoord dan de volgende vraag:

In welke tv-serie maakte Jason Segel zijn doorbraak?

image011 image009

 Stuur je antwoord en gegevens op naar info@geekmagazine.nl en maak kans op deze leuke prijzen.

SEX TAPE draait vanaf 7 augustus a.s. in de bioscoop

www.sextapefilm.nl

www.facebook.com/SexTapeNL